Samenwerkingsovereenkomst Skiffaboei en Plastifix

Met ingang van 1 augustus 2022 gaat Plastifix te Enkhuizen de productie en verzending van de SkiffaBoei verzorgen. Dat is beklonken door het op 30 juni jongstleden ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst tussen SkiffaBoei en Plastifix.

Charles Smeets, eigenaar van Skiffaboei, heeft een duidelijke missie om de Nederlandse zee en open wateren veiliger te maken voor zwemmers. Meer en vooral veiliger waterplezier voor iedereen! Elk jaar komen tientallen personen in de problemen in zwemwater. Soms met tragische afloop. Door gebruik te maken van de zwemboei van Skiffaboei ben je beter voorbereid op onverwachte situaties.

Met het ontwerp van de Skiffaboei onderscheidt de zwemboei zich van andere zwemboeien die te koop zijn. Veilig, minder belastend voor het milieu, gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit. Dat zijn de belangrijkste criteria waaraan Plastifix moest voldoen, zegt Charles.  Zo komen alle producten binnen Europa vandaan, werken we met een Eco-folie en maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede producten en grondstoffen. Na een mooie levensduur kan de boei gratis worden geretourneerd, waarna restproducten worden hergebruikt.

Door het ontwerp, de gebruikte materialen en het efficiënte productieproces zijn Skiffaboei en Plastifix erin geslaagd de boei tegen een zeer concurrerende prijs te kunnen aanbieden.

De Skiffaboei is vanaf 15 september te verkrijgen via de website: www.Skiffaboei.nl

Van elk verkochte boei wordt een percentage gedoneerd aan de Nederlandse Reddingsbrigade, www.reddingsbrigade.nl