Maatwerk in kunststof en karton
Bel ons: +31 (0) 228-31 80 32

Nieuws

Alle reispapieren een omslag

Wie er ook op reis gaat, voor elk ticket of welke informatie dan ook, wij maken er een omslag voor.

Lees verder

Hulp in noodgevallen

Denk niet dat iets niet kan of zou kunnen, we zijn heel snel als u in nood zit en hebben een breed netwerk en dat delen we graag met u.

Lees verder

Webshop

onze online winkel wordt steeds uitgebreider, van penhouder tot opbergetui , voor ieder wat wils.

Lees verder

Tekenkoffers

De tekenkoffers voor het nieuwe schoolseizoen zijn al weer volop in productie en voorzien van vrolijk gekleurd beslag, leverbaar in verschillende maten en basiskleuren.

Lees verder

Opvallend presenteren

Opvallend presenteren,  dat kan met onze documentenmapjes verkrijgbaar met een capaciteit van 5- 10- 20-of 30mm. Gekleurd, transparant , bedrukt of onbedrukt, van de 2 dikste maken we, indien gewenst, in een handomdraai een koffertje door er een handvat op te zetten.

Lees verder

Foto druk

Er zijn diverse mogelijkheden om uw product te personaliseren, Zeefdruk, FC offsetdruk, (digitaal)Printen, spotvernis of pregen. Laat u informeren én adviseren , we doen dat met plezier.

Lees verder

We mogen weer!!

we zijn terug, opgeladen en uitgerust, en popelen om weer voor u aan de slag te gaan

Lees verder

Even geduld a.u.b.

Tijdens de zomerproductiestop van 27 juli tot en met 13 augustus blijven planning en verkoop (beperkt) bereikbaar, Het zou kunnen zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan u van ons gewend bent.

Lees verder

Juli 2018

Onze zomerproductiestop is van 27 juli tot en met 13 augustus,  de verkoop en planning blijven in deze periode, beperkt, bereikbaar. Orders geplaatst tijdens de zomerstop worden, traditie getrouw, op een bijzondere manier bevestigd. Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

Lees verder

Juni 2018

Dat we kunnen stansen is u bekend. Ook dat we loonstansen en “u het zo gek nog niet kunt bedenken” of we stansen het?

Lees verder

Over Plastifix

Plastifix produceert al sinds 1952 maatwerk in kunststof en karton. Altijd op maat gemaakt en op tijd geleverd. Uw levertijd is onze zorg! Producten op maat vergen uiteraard een zorgvuldig ontwikkelproces. Wij denken met u mee en komen samen tot het product dat u wenst, wanneer u het wenst. Kosten: Vul ons Aanvraagformulier in voor een offerte op maat!

Contact gegevens

Plastifix BV
Zoutketen 35
1601 EX Enkhuizen
Tel. +31 (0)228-31 80 32
Fax +31 (0)228-31 31 42

info@plastifix.nl
Plastifix BV kvk 37098835
BTW: NL810712866B01

Levering

Op al onze leveringen en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Hoorn.

Op uw verzoek zullen wij u een set van onze Algemene Voorwaarden toezenden of u klikt hier om ze te downloaden in pdf formaat.