[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_btn title=”PRIJS AANVRAGEN” color=”green” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.plastifix.nl%2Fproducten-plastifix%2Fmaatwerk-bestelformulier%2F|title:Maatwerk%20bestelformulier|”][vc_btn title=”VRAGEN? BEL ONS 0228-31 80 32″ color=”green” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.plastifix.nl%2Fcontact%2F|title:contact|”][vc_column_text]Voor kartonnen producten op maat moet u bij Plastifix zijn. Als familiebedrijf, gevestigd in Enkhuizen en al sinds 1952 werkzaam in kunststof en karton, vullen wij iedere vraag in als het gaat om deze producten – in de breedste zin van het woord.

Fabrikant in kartonnen producten en kunststof op maat

Plastifix is een fabrikant in diverse materialen waarbij onder andere kartonnen producten een onderdeel van het assortiment zijn. Wij leveren een groot assortiment aan kartonnen producten. Van mappen, koffers, maatwerk, bindmappen, kokers tot documentmappen en specials.

Wij bieden de mogelijkheid voor onze klanten om iedere type product geheel op maat te laten maken. Omdat het soms voordeliger voor onze klanten kan zijn om te kiezen uit bijvoorbeeld gestandaardiseerde kartonnen producten beschikken wij ook over een vereenvoudigd assortiment kartonnen producten, waarbij wij over stansmessen beschikken die onze klanten kosteloos kunnen gebruiken. Met onze 64-jarige ervaring en expertise adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en eventueel te maken keuzes in uw beslissing. Ook bij complexere vraagstukken kunt u bij ons terecht en ook het maken van modellen- monsters is mogelijk .

Wilt u een keer sparren over eventueel in te zetten kartonnen producten op maat, dan staan wij graag voor u klaar.

 

Voorbeelden van onze karton producten, met name op maat

 • Mappen, bedenk het en wij maken en/of bedrukken ze!
  Ondere andere dossiermappen, documentenmappen, ministeriemappen, etc.
 • Geprinte omslagen
 • Koffertjes
 • Banden met cassette
 • Custom-made cassettes. Met scherpe opdruk of full colour print

Voor een maatwerkoplossing in kartonnen producten moet u dus bij Plastifix zijn.

Een verkoopbevorderende map of cassette speelt een cruciale rol bij de marketing van kartonnen producten. Naast de bescherming van documenten, tekeningen et cetera is de omslag een belangrijk onderdeel in de communicatie naar uw klant. Plastifix weet als geen ander deze factoren met elkaar te combineren. Wij maken samen met u een optimale en visuele omslag, al dan niet bedrukt. Het ontwerp van de omslag wordt afgestemd op de boodschap die uw product moet uitdragen.

Als u op zoek bent naar kartonnen producten, die de marketing van uw product versterken, bent u bij ons aan dus het juiste adres. U bent van harte welkom!
Benieuwd naar de mogelijkheden met onze kartonnen producten? Neem contact met ons op per e-mail info@plastifix.nl of bel 0228-318032 voor advies of een scherpe offerte.

U bent van harte welkom!

 

U kunt ook direct het maatwerk bestelformulier invullen:

  P.S. Behalve kartonnen producten vervaardigen wij nog veel meer kunststof maatwerk en producten uit karton. Zoals bijvoorbeeld documentenmappen, opbergetuis, showtassen(ook met extra ruimte), L-mapjes, paspoorthoesjes, penhouders, tekeninghoezen, et cetera. Klik hier voor ons overzicht van bijna honderd andere kunststof en kartonnen producten. Standaard of op maat. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Onderstaand een overzicht van maatwerk en gepersonaliseerde artikelen. Staat het door u gewenste product er niet bij, belt u even, grote kans dat we het wel voor u kunnen maken.

  [/vc_column_text][vc_wp_tagcloud taxonomy=”post_tag”][/vc_column][/vc_row]

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een antwoord