[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_btn title=”PRIJS AANVRAGEN” color=”green” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.plastifix.nl%2Fproducten-plastifix%2Fmaatwerk-bestelformulier%2F|title:Maatwerk%20bestelformulier|”][vc_btn title=”VRAGEN? BEL ONS 0228-31 80 32″ color=”green” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.plastifix.nl%2Fcontact%2F|title:contact|”][vc_column_text]

De beste zelfklevende insteekhoes komt van Plastifix!

Bent u op zoek naar een heldere, sterke zelfklevende insteekhoes of heeft u deze snel nodig, dan zijn wij uw competente en flexibele leverancier. Plastifix is een familiebedrijf, opgericht in 1952. Wij fabriceren kunststof maatwerk voor diverse producten, van kantoorartikelen tot en met luchtbedden op maat. De gebruikte materialen, ook voor een zelfklevende insteekhoes voldoen alle aan de voorgeschreven en actuele Europese normen en richtlijnen. Onze slogan luidt dan ook: U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het!

Een zelfklevende insteekhoes houdt uw notities en belangrijkste documenten bij elkaar.

Een zelfklevende insteekhoes kunt u in ringmappen, ordners en snelhechters plakken. Lijm is onnodig, want de hoes is immers zelfklevend. In de hoes kunt u documenten steken, die geen perforatiegaten hebben. Zo blijven ze netjes, maar heeft u ze toch geordend in een map zitten. Onze zelfklevende insteekhoes is transparant, zodat u de inhoud van het bovenste document erdoorheen kunt lezen. Met een zelfklevende insteekhoes van Plastifix houdt u dus alles overzichtelijk, ordelijk en vindt u in 1 oogopslag wat u nodig heeft.

Zelfklevende insteekhoes – rechtstreeks van de fabrikant en scherp geprijsd

Wij maken alle insteekhoezen zelf. Snel geleverd. Uit de beste materialen en perfect afgewerkt.
Eigenschappen:

 • kristalhelder qua transparantie
 • vervaardigd uit sterk pvc of polypropyleen
 • opening aan de korte zijde
 • per pak leverbaar, ook kleine hoeveelheden

 

Verkrijgbaar van onze zelfklevende insteekhoezen
Omdat wij zelf fabrikant zijn kunnen wij snel leveren.
zelfklevende insteekhoes. Formaat A3
zelfklevende insteekhoes. Formaat A4
zelfklevende insteekhoes. Formaat A5
zelfklevende insteekhoes op maat.


Ook voor een zelfklevende insteekhoes kunnen wij talloze varianten maken, naar úw specificaties. voor USB stick, OV-kaart, ID-kaart, visitekaartjes, u bedenkt de vormgeving, kiest de eventuele kleur, materiaal, opdruk en afwerking en uw eigen zelfklevende insteek wordt in Enkhuizen geproduceerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op per e-mail info@plastifix.nl of bel 0228-318032

 

U kunt ook direct het maatwerk bestelformulier invullen:

  P.S. Behalve zelfklevende insteekhoezen vervaardigen wij nog veel meer kunststof maatwerk en producten uit karton. Zoals bijvoorbeeld documentenmappen, opbergetuis, showtassen(ook met extra ruimte), L-mapjes, paspoorthoesjes, penhouders, tekeninghoezen, et cetera. Klik hier voor ons overzicht van bijna honderd andere kunststof en kartonnen producten. Standaard of op maat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Onderstaand een overzicht van maatwerk en gepersonaliseerde artikelen. Staat het door u gewenste product er niet bij, belt u even, grote kans dat we het wel voor u kunnen maken.

  [/vc_column_text][vc_wp_tagcloud taxonomy=”post_tag”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een antwoord